Rezervacije

Datum dolaska:
Broj noći:
Pristupni kôd (opcija):
Promijeni/Otkaži rezervaciju»

DOČEK NOVE GODINE U PULI

Planiranje dočeka Nove godine nam uvijek stvara dodatan stres i opterećenje. Gdje ići, kako ga provesti te koga pozvati. Ove godine ne trebate brinuti. Dočekajte Novu godinu u Puli na glavnom gradskom trgu – Forumu! Opustite se u našem hotelu koji se nalazi u samom centru grada, nadohvat ruke slavnom Forumu te pozdravite staru 2016. uz bogati program! Na Forumu Vas čeka poznata grupa Hladno Pivo, slavni Pulski Dj – Dj Filjo te grupa Night Express za koje se uvijek traži dodatna karta! Također, u ponoć možete uživati u prekrasnom vatrometu te poljubiti svoje najdraže ispod najveće kugle u državi! Dan poslije, Grad organizira još jedan koncert na istom mjestu – grupa Koktelsi, a dan prije uživajte u Neni Belanu, točno u podne, na Karolini! Dođite, provedite se te dočekajte Novu 2017. godinu u našem hotelu koji zrači toplinom i povoljnim cijenama!

PROSINAC U PULI

Grad Pula je 26. studenog 2016. godine upalio svoju Božićno - adventsku priču. Brojni posjetitelji uživaju u ovim bajkovitim prizorima te šetaju gradom uz zvuke svakodnevnih koncerata na Portarati.

Opširnije...

WELLNES & SPA OAZA

Hotel Galija je mali obiteljski hotel s izuzetno dugom tradicijom poslovanja. S obzirom da su nam gosti najvažniji, želimo da se osjećaju kao kod kuće i da uživaju u svakom trenu provedenom ovdje.

Opširnije...

Vl. Eljver Rača U.O.Galija
Epulonova ul. 3
52100 Pula
OIB: 03728232878
MB: 1905959363001